Spændende udvalg af seje Segboards i flere størrelser

Er du på udkig efter dit næste seje Segboard, så finder du et spændende udvalg hos Segboard.nu til gode priser. Segboard.nu er Danmarks førende forhandler af kvalitetsgodkendte Segboards, og du kan derfor være sikker på, at du får det allerbedste, som findes på markedet. Du kan vælge mellem tre størrelser: 1.0, 2.0 og 3.0, hvor den mindste model egner sig perfekt til nybegyndere, mens de to større modeller egner sig bedst til øvede brugere. I sortimentet finder du bl.a. Segboard 1.0 modeller i pink eller guldfarvet krom, hvis du er til bling-bling, og denne type er nem at styre og kører godt på jævnt terræn. Du kan også vælge 2.0 modellen Flammen i et sejt rødt og sort design eller 3.0 modellen Next Segboard Generation, som er har et fedt design med indbyggede musikhøjtalere. Disse to modeller egner sig også til at køre på ujævnt terræn.

Guide til anvendelse og vedligeholdelse

Er du det mindste i tvivl om, hvilken type Segboard du skal vælge, så kan du spørge eksperterne hos Segboard.nu. Du finder også en manual og guide på hjemmesiden, som viser dig, hvordan du skal anvende dit Segboard og vedligeholde det, så du får det bedste ud af det. Hos Segboards får du altid god kundeservice og hurtig dag-til-dag levering af din bestilling hjem til din adresse, så du slipper for transporten. Fragten er gratis, når du handler for mere end 300 kr.

Det perfekte og miljøvenlige transportmiddel

Med dit nye Segboard kan du altid komme nemt omkring, uanset hvor du bor. Du behøver ikke at spilde tiden på at lede efter cykelparkering eller bilparkering. Du kan blot stige af og op og pakke Segboardet væk i en taske, når det ikke er i brug. Et Segboard desuden er et utrolig miljøvenligt transportmiddel, som ikke udleder CO2, så du gavner også miljøet ved at vælge denne form for transport.

Christina Aabo Mikkelsen