Beskyt din nye, dyre smart phone med mobile covers

27 juni 2018
Astrid Pedersen
Beskyt din nye, dyre smart phone med mobile covers

Har man én gang prøvet at tabe en ellers fuldstændig fejlfri smart phone på et hårdt underlag, ved man, at dette kan være ganske katastrofalt for bruger oplevelsen. En smart phone er bare ikke nær så smart, når glasset er splintret til ukendelighed – og man kan gå og ærgre sig noget så grusomt over, at man ikke i tide fik investeret i et lækkert mobil cover eller et cool etui. Havde man været så smart, allerede da man købte sin nye, dyre smart phone, havde man sparet tusindvis af kroner i reparation. Det kan nemt blive rigtig dyrt at erstatte glasset på displayet på en smart phone, især hvis man ønsker den ægte vare, og ikke en billig kopi.

Lækre og smarte mobil covers og etuier – find dem online

Uanset om du har investeret i en Apple Iphone eller i en smartphone fra et af de kendte brands, Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG eller Motorola, ønsker du således at passe godt på den. Hos lux-case.dk kan du finde beskyttende mobil covers og etuier samt beskyttelsesfilm til smart phones fra alle ovennævnte mærker, specielt tilpasset i størrelse og udformning til alle kendte modeller fra disse mærker. Du kan, med andre ord, sagtens finde et mobil cover eller et etui, som passer præcist til din smart phone. Og ikke nok med det – de lækre og stærke mobil covers og etuier findes i en sand mangfoldighed af farver, mønstre og materialer, så det er blot at finde netop dét mobil cover eller etui, som passer til din personlige smag.

Lux-case.dk – Danmarks tørste udvalg af mobil tilbehør

Ud over mobil covers og etuier samt beskyttelsesglas finder du i den online shop på lux-case.dk et kæmpe udvalg af tilbehør til mobile devices, for eksempel bilholdere, bilopladere, standere & holdere, opladere, høretelefoner, mini-højtalere og cykelholdere til smart phones.

Flere nyheder