Bestil dit DAO pakkelabel online

07 september 2021
Astrid Pedersen

Når du skal sende en pakke til en modtager i Danmark, kan du med stor fordel benytte den danske fragt og distributions virksomhed DAO. Og til det formål skal du bruge et DAO pakkelabel.

Hvordan får jeg fat på et DAO pakkelabel?

Hvis du vil sende pakker med DAO er det vigtigt at du benytter et officielt DAO pakkelabel. Et pakkelabel indeholder alle relevante oplysninger omkring din pakke, her under forsendelses metode og destination.

Dit pakkelabel skal gøres fast på pakken på en måde således at eventuelle numre, QR koder eller stregkoder ikke er dækket over. Disse skal nemlig kunne scannes af samtlige operatører på pakkens vej fra pakkeshop til modtager.

På den måde sikres det at pakken når trygt og sikkert frem, og at du vil kunne spore den undervejs ved hjælp af en smart tracking app.

Print dit DAO pakkelabel fra en online forsendelses portal

Ønsker du at benytte DAO som leverandør af din forsendelses løsning skal nu indlevere din pakke i en DAO pakkeshop. I den anledning skal du på forhånd have forsynet pakken ed et DAO pakkelabel. Dette kan du printe ud fra købpakkelabel.dk.

Alt hvad du skal gøre er at udfylde den enkle formular med information om din forsendelse, her under pakkens vægt og mål samt modtagerens adresse. Så vil pris beregneren give dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige forsendelses løsninger fra DAO. Du skal blot vælge den model som passer dig bedst.

Når du har betalt for din forsendelse vil du få et DAO pakkelabel klar til udprint og fastgørelse på din pakke. Og så er der kun tilbage at indlevere din pakke i den nærmeste DAO pakkeshop.

Du kan få flere oplysninger om forsendelse via DAO, finde en DAO pakkeshop i nærheden af dig, og køb pakkelabel DAO på købpakkelabel.dk.

Flere Nyheder