Bobleplast kan man også bruge sammen med andre materialer

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Bobleplast er et virkelig godt materiale at benytte, når man skal pakke ting ned, som der skal beskyttes, enten fordi de skal sendes med posten, eller fordi man skal pakke dem ned og lægge dem på loftet – eller noget helt tredje.

Bobleplast koster heller ikke så meget at få fat på, så man kan sagtens tillade sig at købe en del, hvis man nu står midt i en flytning, eller man skal pakke en masse ting ned for en ven eller et familiemedlem.

Dog kan man af den grund godt være lidt sparsom med bobleplasten, for der er ingen grund til at bruge for meget, for så kan det blive svært at finde plads til tingene, hvis man overforbruger.

Samtidig skal man heller ikke bruge for lidt, for så kan det slet ikke give den ønskede beskyttende evne.

Man kan ende med at løbe tør for det, men det skal ikke stoppe en med ævred, man er i færd med.

Bobleplast

Bobleplast fungerer også godt sammen med andre ting

Det kan jo ske, at man løber tør for bobleplast, netop som man står og skal bruge det, og hvis man ikke har mulighed for at anskaffe noget mere på stedet, så er det stadig lidt irriterende at stoppe med den opgave, man står med.

Derfor kan man se, om der er andet, man kan bruge sammen med bobleplasten.

Et godt eksempel er avispapir, for det viser sig tit, at man ligger inde med flere aviser, end man lige tror, og ellers kan man hente nogle hos naboen.

Måske ligger der ligefrem reklameaviser i din postkasse, eller du kender et sted, hvor man kan gå hen at hente gratisaviser.

Det er ikke lige så godt som at bruge bobleplast, men hvis man som sagt ikke gider vente på at kunne få mere, så er det en god nødløsning.

Flere Nyheder