Bogholderkompagniet – de dygtigste revisorer og controllere til gode priser

28 juli 2017
admin
Bogholderkompagniet – de dygtigste revisorer og controllere til gode priser

Er du iværksætter, eller ejer du en mindre eller større virksomhed, der tjener mere end 50.000 kr. årligt, så skal din virksomhed betale moms. For at være sikker på at du får lavet momsregnskab og indberettet tingene korrekt samt lavet årsregnskab, så kan du med fordel hyre en kompetent og erfaren revisor til at udføre opgaven. En dygtig revisor eller controller kan også give dig rådgivning vedrørende økonomistyringen i din virksomhed og hjælpe dig med at holde overblikket, så du kan drive en sund og rentabel forretning.

Dygtige revisorer og controllere yder topprofessionel sparring

Vil du gerne finde en dygtig revisor Tåstrup, Roskilde, Kolding, Odense eller et andet sted i landet, hvor du bor, så kan du med fordel kontakte Bogholderkompagniet, som er et landsdækkende firma, der har eksisteret siden 2001. Her finder du nogle af Danmarks dygtigste revisorer og controllere, som sidder klar til at yde dig topprofessionel sparring, og de kan enten udføre arbejdsopgaverne fra deres egne kontorer eller køre ud til din virksomhed og udføre opgaverne – alt efter hvad du har brug for. Du får en samarbejdspartner, du kan stole 100 % på, og du får tid til at koncentrere dig om andre opgaver i virksomheden.

’Det lille regnskab’ – ideelt til mindre virksomheder

Bogholderkompagniet løser opgaver for alle slags virksomheder – store som små – men 80 % af kunderne hos Bogholderkompagniet er mindre virksomheder, og derfor har firmaet et godt tilbud, der hedder ’Det lille regnskab’. Pakken dækker det behov, som en lille virksomhed eller iværksætter har for at få lavet momsregnskab, årsrapport m.m., og pakken fås til en rigtig god pris. Hos Bogholderkompagniet kan man også få hjælp til advokatbogholderi samt rådgivning til økonomistyring og valg af økonomisystemer. Så uanset hvilket behov din virksomhed har i forbindelse med regnskab og økonomistyring, så er Bogholderkompagniet en kompetent og grundig sparringspartner og rådgiver, som står klar til at hjælpe dig med det, din virksomhed har brug for.

Flere nyheder