Den helt nye Yaris Cross: Lille bil, stor sjov

19 september 2022
soes Svane

editorial

Leder du efter en lille hybridbil, der er meget sjov? Så kig ikke længere end til den helt nye Toyota Yaris Cross! Denne bil kombinerer smartheden fra en lille bil med alt det praktiske fra en større bil og er perfekt til alle, der ønsker en effektiv og kraftfuld kørsel. Med Intelligent All-Wheel Drive (AWD-i) og et 1,5-liters hybridsystem vil du være i stand til at klare ethvert terræn eller vejrforhold med lethed. Få kontrol over din køreoplevelse med Toyota Yaris Cross!

Hybridteknologi

Toyota Yaris Cross har alle de funktioner, som bilisterne leder efter: en høj siddeposition, godt udsyn, fantastisk ydeevne og imponerende effektivitet. Med sin unikke kombination af hybridteknologi og Intelligent All-Wheel Drive (AWD-i) er Toyota Yaris Cross sikker på at få dig derhen, hvor du skal hen. Denne bil er udviklet på Toyotas helt nye TNGA-platform og er stabil og dynamisk – perfekt til alle, der ønsker en sjov og pålidelig køretur.

Toyota Yaris Cross hybrid

Touchscreen

Toyota Yaris gør det nemt for dig, at blive navigeret over til vennerne, men også at besvare opkald, aktivere fartkontrol, og endda at streame playlister. Med den lille indbygget 9″ skærm, kan du køre sikkert, holde fokus på vejen, imens du hører musik, eller snakker i telefon.

Toyota T-mate

I en Toyota Yaris, passer du også på andre. Bilen kan nemlig advare dig, hvis du kommer for tæt på andre biler, men også hvis den opfanger fodgængere på vejen. Skulle du alligevel overse alle de advarsler bilen giver dig, skal du ikke være bekymret. Hvis Toyota Yaris opfanger farlige situationer, vil bilen bremse automatisk. Du kan derfor altid føle dig sikker, når du kører i en Toyota Yaris.

Så hvis du er på markedet for en lille hybridbil, der har et stort potentiale, skal du sørge for at tjekke Toyota Yaris Cross Hybrid ud! Du vil ikke blive skuffet.

Flere Nyheder