Få et flot badeværelse med det rette badeværelsesudstyr

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Skal badeværelset moderniseres, og ønsker du i den forbindelse helt nyt møblement og sanitet? Så kan du trygt købe alt hvad du skal bruge i den anledning hos Bad & Fliser.

Bad & Fliser er en dansk forhandler af udstyr og tilbehør til badeværelset som siden 2006 støt og roligt er gået hen og blevet bolig ejernes favorit. Hos Bad & Fliser finder du nemlig udelukkende produkter i solid og holdbar kvalitet, som er særligt udvalgt til at være repræsenteret i butikker og showrooms.

Bad & Fliser borger for de høje standarder og den kundevendte service hvilket er skyld i virksomhedens store succes. Derfor kan du med stor fordel vælge Bad & Fliser som din leverandør at badeværelses udstyr.

Sanitets udstyr og møbler hos Bad & Fliser

Er du på udkig efter et moderne væghængt toilet, et badekar, eller måske et lækkert armatur til din bruseniche? Så vil du med sikkerhed kunne finde det i en af Bad & Flisers butikker.

Du vil kunne se eksempler på diverse afskærmninger, badekar i forskellige størrelser, badeværelses møbler, lækre brusebads og badekar armaturer samt et bredt udvalg af spejle og vaske i et af de flotte og rummelige showrooms – og dygtige medarbejdere vil kunne guide dig til det rette valg. Og du vil oven i købet kunne få hjælp til at skaffe særlige produkter hjem hvis disse hverken findes i showrooms eller butikker, eller på Bad & Flisers hjemmeside.

Tilbehør til badeværelse hos Bad & Fliser

Bad & Fliser forhandler ikke udelukkende fliser og klinker samt toiletter, armaturer og andet hardware til badeværelset. Hos Bad & Fliser kan du også finde lækkert tilbehør til bad og badeværelse så som badekåber, bademåtter og badevægte, bænke og taburetter til badeværelset hylder og håndklædeholder, kleenex bokse, knager og håndklædekroge, pedalspande, sæbe skåle, sæbe dispensere, tandkrus, toiletbørster og toiletrulle holdere samt vasketøjskurve.

Se hele udvalget på hjemmesiden https://shop.badogfliser.dk/ 

Flere Nyheder