Find din nøglemedarbejder med hjælp fra en headhunter

19 juli 2018
Astrid Pedersen
Find din nøglemedarbejder med hjælp fra en headhunter

Et samfund i rivende udvikling har brug for vækst virksomheder. Og virksomheder, der ønsker at vækste og evt. udvide deres forretnings områder, har brug for kompetente medarbejdere. I særdeleshed de højt profilerede stillinger, som kræver mange års erfaring, den rette uddannelse eller et meget specialiseret kendskab til udvikling af visse typer produkter eller services, kan være særdeles vanskelige at få besat. Dette skyldes, at der er stor efterspørgsel på en meget lille gruppe kvalificerede personer, som udgør en vis elite inden for særlige brancher. Og det kan meget vel være, at netop den person, din virksomhed har brug for, hvis den for alvor skal ud over rampen, allerede sidder i en fast stilling – måske oven i købet hos en konkurrerende virksomhed.

Få fat på de rette nøglemedarbejdere med hjælp fra en erfaren headhunter

Det er her, den dygtige headhunter kommer ind i billedet. Hvis du selv synes, du er kørt sur i konkurrencen om de dygtige medarbejdere, som skal beklæde de vigtige stillinger i din virksomhed, kan en headhunter hjælpe dig med at tiltrække netop den medarbejder, som passer perfekt til jobbet. For det første er en headhunter i besiddelse af det gode blik for faglige såvel som menneskelige kompetencer, og kan således vurdere, om det vil give mening at tage en snak med en potentiel kandidat.

For det andet har en headhunter den fornødne konduite og situationsfornemmelse, hvilket er påkrævet for at kunne holde denne procedure 100% diskret – især hvis kandidaten allerede er ansat hos en konkurrent. Og for det tredje kan headhunteren gøre din virksomhed attraktiv over for den pågældende kandidat, således at sandsynligheden for, at kandidaten vil foretrække din virksomhed fremfor det nuværende ansættelsesforhold, øges. Og så er du pludselig et skarpt skridt foran konkurrenten.

Du kan læse meget mere om selve processen i headhunting, og finde en dygtig, kvalificeret headhunter hos den danske rekrutteringsvirksomhed https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx 

Flere nyheder