Find en favorabel pris på luft til vand varmepumpe online

10 november 2020
Astrid Pedersen

Gyser du hvert år over din varmeregning – og vil du gerne spare pengene? Så kan du overveje at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe.

Hvor meget kan jeg spare med en luft til vand varmepumpe?

Hvis du vælger at skifte dit gamle olie eller gas fyr ud med en luft til vand varmepumpe er der faktisk ret store besparelser at hente mange bolig ejere kan opnå op til halvfjerds procent i besparelse på deres samlede udgifter til varme. En luft til vand varmepumpe er nemlig langt mere energi effektiv end et gammelt udtjent fyr.

Dette betyder at luft til vand varmepumpen udnytter den tilførte energi på mere effektiv vis. En høj grad af energi effektivitet medføre en besparelse på den anvendte energi, hvilket gavner miljøet og klimaet såvel som din pengepung. Dertil kommer at en luft til vand varmepumpe er en del mere drift sikker end et udtjent fyr, og således ikke konstant skal renses, repareres eller vedligeholdes. Og det er da også værd at tage med.

Hvor får jeg den bedste pris på luft til vand varmepumpe?

Det at anskaffe en luft til vand varmepumpe er dog i langt de fleste tilfælde ensbetydende med en større økonomisk udskrivning i forbindelse med indkøb, levering og montering af varmepumpen.

Selv om der blot er tale om en engangs udgift kan det dog virke voldsomt for mange bolig ejere. Derfor kan du i stedet vælge at lease din luft til vand varmepumpe på favorable abonnements vilkår. På den måde betaler du et fast månedligt beløb, som dækker alt fra service og mindre reparationer til udskiftning af din varmepumpe når den er slidt op.

Du kan læse mere om pris på luft til vand varmepumpe, og finde din besparelse i forbindelse med skift til luft til vand varmepumpe, hos Nærvarme Danmark på hjemmesiden naervarme.dk.

Flere Nyheder