Flot foldede servietter er prikken over i’et på festbordet

27 august 2018
Emilie Jacobsen
image

Hvis du gerne vil sætte prikken over i’et i forhold til at have dækket et flot bord til din næste fest, er det en god ide for dig, at du kaster dig ud i at folde servietter. Det kan nemlig være med til at gøre, at bordet får den helt rigtige finish, så det bare kommer til at se virkelig flot og professionelt ud. 

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan folde servietter. Det er en god ide, at du går i gang noget tid inden festen. Dels, da det kan tage noget tid for dig at vælge den rette måde at folde servietterne på, dels da det kan tage dig noget tid at mestre denne folde teknik. Derefter skal du jo have foldet servietter til alle gæsterne, og det tager også noget tid i sig selv. 

Jo større servietter du vælger, des nemmere bliver det for dig at folde servietterne. Det kan derfor være en god ide, at du går på jagt efter nogle servietter i en god kvalitet, der er forholdsvis store. Dem kan du for eksempel finde via hjemmesiden ctiparty.dk. De har mange forskellige typer af servietter, hvilket også er med til at gøre, at du nemt kan finde den helt rigtige farve til dine servietter. 

Hvis du ikke lige ved, hvordan du skal folde servietterne, er det en god ide for dig, at du søger på nettet. Der kan du finde et utal af forskellige former for videoer, der kan vise dig, hvordan du kan folde servietterne. Dermed kan du få en nem instruktion. I mange tilfælde er det nemmere for dig at se, hvordan andre gør, frem for at skulle prøve at følge en manual i en bog eller på nettet. Det kan være svært, når du ikke kan se, præcis hvordan det skal gøres. 

Flere Nyheder