Forkæl dig selv med et eksklusivt og blødt cashmere tørklæde til favorable priser

07 september 2017
admin
Forkæl dig selv med et eksklusivt og blødt cashmere tørklæde til favorable priser

Vil du gerne forkæle dig selv eller én, du holder af med et lækkert tørklæde, så er et tørklæde af ægte cashmere uld den ultimative luksus. Cashmere tørklæder fås i mange forskellige farver og er den perfekte accessoires, som du kan bruge til både hverdag og fest. Et cashmere tørklæde kan anvendes til næsten alle typer af påklædning, og det giver dig en følelse af velvære og eksklusivitet. Værdsætter du god kvalitet, så er et cashmere tørklæde bestemt en luksus, du bør unde dig selv.

”Det bløde guld” fra cashmere geden

Cashmere kaldes også ”det bløde guld”, fordi det kommer fra cashmere gedens fine underuld, som den har brug for, når den skal beskyttes mod de meget kolde vintre i Himalaya bjergene. Om foråret fælder geden underulden, og hver ged producerer ca. 100-160 gram cashmere uld om året. Ulden indsamles til forarbejdning, så der kan produceres lækre uldprodukter som cashmere tørklæder. Hele processen med udvælgelse af råmaterialer, spinding, vævning og farvning har fokus på at levere et eksklusivt produkt i det lækreste og blødeste naturmateriale.

Stort udvalg af lækre cashmere tørklæder i skønne farver

Du finder et stort udvalg af smukke og eksklusive cashmere tørklæder hos den danske netbutik Pashminawear.dk til favorable priser. Tørklæderne er håndvævede og fås i mange skønne farver som rødviolet, sort, beige, armygrøn, blålige nuancer samt striber. Du kan helt sikkert finde et elegant cashmere tørklæde, som passer til din smag og tøjstil, og som vil varme dig i de kolde efterårs- og vintermåneder. På https://www.pashminawear.dk/31-cashmere-torklaeder finder du mere information om de forskellige typer af cashmere produkter i webshoppen, og du kan altid få vejledning vedrørende cashmere tørklæder. Alle cashmere produkter i webshoppen er OEKO-TEX certificerede og produceret uden brug af børnearbejdere. Du får en rigtig god kundeservice, og der er fri fragt på leveringen samt 28 dages returret. Med et smukt cashmere tørklæde tilfører du dit look ekstra elegance og god kvalitet.

Flere nyheder