Gør noget ved hængslerne på dine døre

11 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi skal lige gøre det klart her, at vi ikke mener at vedligeholde hængslerne i denne sammenhæng, selvom det selvfølgelig er vigtigt, at man gør noget ved de hængsler, så de kan holde længe; og hvis de er alt for slidte, så kan man trods alt udskifte dem.

Nej, vi er mere ovre i noget helt andet, som det måske ikke er sikkert, det kan lade sig gøre med alle typer af døre og måske især ikke de gamle, men så kan det være, det er noget, man kan gøre ved døre fra Klarfönster.

Det er sådan et smart trick med, at man kan sætte hængslerne i den anden side af døren, så man kan åbne døren den anden vej, end hvad man kunne hidtil.

Det er jo ikke kun for synds skyld, at de fleste døre er symmetriske, men også så det giver mere mening, når man gør sådan, at man kan åbne dem den anden vej.

Dörrar

Det er virkelig et sejt trick at gøre med ens døre

Troede du, at man skulle hen at købe en ny dør, bare fordi man gerne ville have den til at åbne i den modsatte retning af, hvad den gør nu?

Det ville være lidt forbrugsspild, da man netop i mange tilfælde kan tage døren og sætte hængslerne over i den anden side, og hvis man ikke kan det, eller hængslerne er alt for slidte, så kan man sætte nogle nye på i den “nye” side – det er trods alt billigere, end hvis man skal hen at anskaffe sig en ny dør.

Selvfølgelig skal man så også lige sætte dørhåndtaget over i den anden side, og det kan da efterlade brugsspor, at man sådan har skiftet rundt på hængsler og dørhåndtag, men det er trods alt bedre, end hvis man skulle købe en ny dør, hvis man er lidt knap med budgettet.

Flere Nyheder