Guide: Sådan kan du vælge dine næste udstillingsmontre i Jylland

29 august 2021
Silje Hansen

Står du og skal bruge lidt forskellige udstillingsmontre til din butik i Jylland? Så har du de bedste forudsætninger for at finde modeller, som kan passe lige til den butik, hvor udstillingsmontrerne sikkert skal stå. For at du dog ikke er helt overladt til at finde dem selv, så kan du læse med her og få gode råd med på vejen. 

Tips til at vælge udstillingsmontre i Jylland 

Hvad skal placeres i dine udstillingsmontre? 

En første ting du kan spørge dig selv om er, hvad der skal placeres i dine kommende udstillingsmontre i Jylland. Det kan nemlig hjælpe dig godt på vej ift. hvor store udstillingsmontre, du bør få fingrene i. 

Hvor skal montrerne placeres? 

En anden ting du kan vælge udstillingsmontre i Jylland ud fra er, hvor de skal placeres. Du kan nemlig både anskaffe dig modeller, der kan fungere som en disk, der findes bordmodeller og selvfølgelig udstillingsmontre der fylder godt op i højden. Bordmodeller er ideelle at have placeret enten der, hvor folk betaler, på en hylde eller måske på et bord, som er i centrum i din butik. 

Skal dine produkter kunne ses i aftentimerne? 

Har du et ønske om, at visse af dine produkter gerne må kunne ses i aftentimerne, når folk går forbi din butik? Så kan du vælge at gå med udstillingsmontre med lys. Det giver nemlig dine produkter præcis den opmærksomhed, som du sikkert ønsker, at de skal have over for kunder. 

Søg rådgivning ved en leverandør af udstillingsmontre

Et sidste godt råd er, at du søger rådgivning omkring valget af udstillingsmontre ved en af de leverandører, der findes i Jylland. Så kan du nemlig få vendt alle de ønsker og behov, du måtte have. 

Tingene herover er blot nogle af de tips, du kan følge, når du skal købe nye udstillingsmontre i Jylland

Flere Nyheder