Hvad er dit yndlingsskønhedsprodukt?

07 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Du kender det nok, at du skal på en date eller har en vigtig jobsamtale, hvor du gerne vil have tilpasset dit ydre alt efter, hvad anledningen helt præcist er, og hvor gammel du er – og ikke mindst udformet.

Således kan man tage selvbruner på, når man skal i byen. Er man en senior, så sværger man måske til en rynkecreme, hvis man skal på date.

Og så supplerer man med alt det andet makeup, man ellers har liggende, da man har erfaring med, hvordan man skal sammensætte dette, så man ser bedst ud i den forbindelse, som man er på vej til.

Hvis man ikke lige synes, at det hele virker, eller man er nervøs for, om det nu kommer til at fungere, så har man måske det produkt, som man altid tager frem, der plejer at virke, og som giver en ro i kroppen.

Det er den ultimative løsning hver gang

Dette produkt kan ikke alene variere fra person til person, men det kan også ændre sig hos hvert individ alt efter, hvor man befinder sig i livet, eller man finder frem til noget nyt og anderledes, der virker meget bedre – og måske sammen med andre produkter.

Man skal måske bare passe på med at bruge det for meget, for ellers kan man risikere, at man vænner sig så meget til at bruge det, at det bliver ens standardgrundlag for ens udseende, så man ikke rigtig husker, hvordan man naturligt ser ud.

Man starter hver dag op med dette produkt, fordi man ser det som en sikker vinder, og så ender man måske ikke at kunne lide ens naturlige ansigt eller krop.

Derfor skal man gøre alt med måde, så man ikke ender med at overforbruge eller benytte det hver dag, så man netop gemmer det til de specielle anledninger.

Flere Nyheder