Hvad koster en professionel gulvafslibning?

13 september 2021
Silje Hansen

En gulvafslibning er en behandling, som genskaber det smukke trægulv. Det er en effektiv metode til at fjerne ridser og mærker i trægulvets overflade. En gulvafslibning er også et mildere indgreb, hvorfor det er den behandling som oftest bliver anvendt på træbrædder.

Der er som udgangspunkt ingen regler for, hvornår og hvor ofte gulvbrædder skal slibes. Det er som regel et temperamentsspørgsmål. Hvis du derfor er ved at være træt af at se på de slidte og trætte brædder, kan du med fordel vælge at få udført en gulvafslibning. 

De fleste lejeboliger bliver slebet inden man flytter ind, og skal som oftest også slibes igen, når man fraflytter lejeboligen. Som boligejer er det sjældnere, da det er en vurdering af, hvornår det bedst kan svare sig at få det gjort.

Hvad er prisen for at få professionel hjælp til en gulvafslibning?

Det kan være svært at finde en pris for at få slebet sit gulv, når du søger online. Det skyldes formentlig at prisen kan variere alt efter, hvor mange kvadratmeter der skal slibes. Herudover afhænger det af, hvilken træsort der er lagt i ejendommen samt tilstanden på træbrædderne.

Hvis der er ridser og skader som er dybere end 2 mm, kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling, som er et større indgreb.

Når du får udført en gulvafslibning, kan du med fordel vælge at få lavet en overfladebehandling i samme omgang. Det kan f.eks. være en klar eller naturlig lakering, som beskytter dit trægulv. Det bliver dermed mere modstandsdygtig over for nye ridser og mærker. Det vil naturligvis gøre prisen dyre end, hvis du bare vælger en gulvafslibning.

Hvem kan hjælpe med en prisbillig gulvafslibning?

Er du i markedet for at få professionel hjælp til en gulvafslibning, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til https://gulvkanonen.dk/. De er kendt for deres gode håndværk og skarpe priser.

Flere Nyheder