Hvem kan hjælpe med bisættelser i Gladsaxe?

27 september 2021
Silje Hansen

Når man mister en, man har holdt af og haft mange gode oplevelser med, så har man som oftest et brændende ønske om at give den afdøde en smuk afsked. Her kan der være forskellige og individuelle ønsker alt efter, hvordan vedkommende har ønsket at blive begravet eller bisat.

Når du skal arrangere en begravelse, kan der være mange ting at tage stilling til. Du skal først og fremmest finde en gravplads og en kirke, hvor selve begravelses skal foregår. Herudover skal du tage stilling til, hvilken kiste eller urne det skal være. Det kan være, at der også skal pyntes op omkring kisten eller gravpladsen på dagen, så det ser smukt ud. 

Herudover er der alt det formelle der skal på plads. Du skal blandt andet melde dødsfaldet til forsikringsselskabet og fagforeningen. Du kan desuden ansøge om begravelseshjælp hos Udbetaling Danmark eller Sygesikring Danmark.

Derfor skal du vælge en bedemand

Der er flere gode grunde til, hvorfor det kan være en fordel at kontakte en bedemand. En bedemand er en uddannet fagperson der kan hjælpe dig med at skabe en smuk afsked. Her bliver du mødt med respekt og ydmyghed. En bedemands ypperste opgave er at sikre sig at de ønsker du har for den smukke afsked bliver udført efter aftale.

Det betyder også, at du kan bestemme, hvordan du ønsker tingene og kan være tryg ved at det bliver arrangeret af bedemanden. Det gælder både alt det praktiske og det papirarbejde som skal laves.

Find en bedemand til at hjælpe med bisættelse i Gladsaxe

Ønsker du en bisættelse i Gladsaxe og leder efter en bedemand, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til svanebf.dk som er den foretrukne bedemand der står for bisættelser i Gladsaxe. Det er en uddannet bedemand med respekt for de etiske regler.

Flere Nyheder