Kom hele vejen rundt med Office 365-kurser

07 marts 2019
Anders Lundtang Hansen
Kom hele vejen rundt med Office 365-kurser

Der er lige omkring 365 dage om året, og der er 360 grader i en cirkel, så det er meget passende, at Office har opdateret deres genkendelige Office-pakke til at være forankret mod noget, man kan bruge i alle tilfælde i IT-relation.

Man kan sige, at før i tiden var Office-pakken mest noget, man skrev dokumenter med (Word), lavede regnskab i (Excel) og lavede en nogenlunde præsentation ved hjælp af (PowerPoint). 

Disse programmer findes stadig i Office-pakken, og de er blevet markant opdaterede, siden de første udgaver blev sendt på markedet.

Men Microsoft har i nyere tid – og specielt med denne 365-udgave – implementeret rigtig mange andre spændende facetter i form af programmer, der tæller OneNote, opkobling til Skype og projektstyring for at komme ind på et par enkelte elementer ved pakken.

Det er netop, som tidligere nævnt, pointen med pakken, at den skal kunne bruges i relation til mange af ens IT-opkoblinger, om det så foregår på nettet, internt i et firma, privat, i en forening, selskaber og faktisk alt andet tilgængeligt.

Man kan faktisk få Microsoft Office sammen med mange forskellige produktenheder, og hvis du har købt en PC, så håber vi for dit vedkommende, at den er præ-installeret med Microsoft Office 365, for den udgave og de kommende tør vi godt spå, kommer til at stikke helt af og blive noget af det mest foretrukne at bruge for mange mennesker.

Men det kræver jo, at man har sat sig ind i de mange muligheder, der både er til at se, og dem som er mindre lette at få øje på ved Microsoft Office.

Og den slags gør du faktisk ved med det samme at booke dig ind på et kursus i Office 365 hos 4D.dk.

Der er rigtig meget at lære om Office 365, men hvis der er nogen, der kan lære dig det, så er det DEM – og så kan du altid tage et kursus mere, hvis du ikke fik det hele med i første omgang.

Flere Nyheder