Lad en dygtig faglært maler hjælpe med indvendig maling

25 juni 2020
Astrid Pedersen

Er det ved at være på tide at få sat huset eller lejligheden flot i stand? Så bør du først og fremmest oprette en liste over de reparationer eller forbedringer som skal udføres. Dette er vigtigt i forhold til booking af håndværkere. Det er en rigtig god idé at have styr på de enkelte arbejds opgaver, så disse kan blive udført i den rigtige rækkefølge.

Du skal dernæst have fat på såvel autoriserede fagfolk som som VVSere og el installatører som på faglærte håndværkere som for eksempel tømrere, snedkere, murere – og malere. De sidst nævnte skal sætte kronen på værket oven på istandsættelsen og sørge for at det færdige resultat bliver strålende smukt og kan holde i mange år. Og derfor er det vigtigt at du også på dette område anvender veluddannede og kompetente håndværkere.

Hvorfor ikke bare male selv?

Måske tænker du at du kan spare lidt penge ved selv at forestå malerarbejdet. Dette viser sig dog meget sjældent at holde stik – i hvert fald hvis man lægger de direkte udgifter sammen med det forventede antal arbejdstimer som skal lægges i projektet.

Du skal, såfremt du vælger at male vægge, lofter og indvendigt træværk på egen hånd, selv varetage diverse indkøb af udstyr og materialer. Ingen af delene er helt billige da de skal indkøbes i en detail butik til langt over de priser en maler eller et malerfirma giver for tilsvarende produkter. Du skal regne med at sætte mindst en uges fuldtids arbejde af til selve malerarbejdet som indbefatter afdækning af møbler og gulve, slibning og priming af vægge og træværk samt det egentlige malerarbejde og den afsluttende oprydning.

Alt i alt kan det bedst betale sig at få en dygtig maler – eller flere af slagsen – til at varetage opgaven med maling af din bolig. Du kan finde din lokale maler på https://malerkanonen.dk/ 

Flere Nyheder