Læg flasken på hylden med en effektiv alkoholbehandling

01 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Drikker du mere end hvad godt er? Så bør du opsøge professionel hjælp.

Hvornår drikker man for meget?

Måske har du igennem mange år været vant til at tage en øl til aftensmaden hver dag. Den er måske blevet til flere øller – og måske har du lige haft brug for en ekstra øl at sove på.

Det kan være at du siden hen har fået behov for at starte dagen med en lille opstrammer for at dæmpe hovedpinen fra gårsdagens mange øl. Og i løbet af dagen har du sikkert også følt trang til en lille skarp med et par timers mellemrum.

Selv om det kan virke forholdsvis uskyldigt, er det faktisk sådan et misbrug starter. Det er de færreste som fra den ene dag til den anden anlægger et massivt alkoholmisbrug. Samtidig er der ingen som med vilje pådrager sig sådan ét.

alkoholbehandling

Til gengæld vil en misbrugsramt person sjældent vide at vedkommende har et problem førend han eller hun befinder sig midt i det. Og så er der faktisk kun ganske kort tid at løbe på, hvis der skal søges professionel hjælp.

Få den rette behandling af alkoholmisbrug mens tid er

Er du havnet i et afhængigheds betinget misbrug af alkohol vil det blot være et spørgsmål om tid før du ikke længere er i stand til at erkende at du har et problem. Afhængigheden af alkohol vil vikle dig ind i et spind af bedrag, selvbedrag og fornægtelse.

De fleste misbrugere oplever at miste job, bolig og eksistensgrundlag samt venner og familie før de endelig mister sig selv og til slut livet. Så galt behøver det dog ikke at gå dig hvis du handler omgående, og sørger for at søge hjælp på et misbrugscenter.

Hos Behandlingscenter Stien kan du få den hjælp du har brug for når du ønsker at lægge flasken på hylden. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder