Mandlig poledancer til din fest hos poledancer.dk

27 juli 2017
Astrid Pedersen
Mandlig poledancer til din fest hos poledancer.dk

De fleste mennesker forbinder poledance med kvindelige strippere – og også langt de fleste har set en eller flere amerikanske film, hvor de kvindelige poledancere optræder på strip klubber og i lyssky barer for at forsørge deres familie. Men poledance er også en sportsgren – og en meget krævende én af slagsen. For at kunne udføre alle de avancerede tricks som for eksempel chinese flag, jump to table top, russian split, shoulder mount, suspension twist, cross leg climb eller air invert, er det vigtigt, at man som poledancer er i super top form. Samtidig kræver poledance rytmesans og en evne til at opbygge en god og konsistent koreografi. Det er ikke uden grund, at poledance er gået hen og blevet så populært som styrketrænings øvelse for kvinder – og faktisk også for mænd. 

Oprindeligt var poledance en gammel indisk træningsform. Når man laver øvelser på en blankpoleret cylindrisk stang, styrker det såvel muskel korsettet som arm- og ben muskler. Som poledancer må du heller ikke veje mere, end du kan løfte dig selv op. Derfor er poledancere som regel slanke, muskuløse – og utroligt smidige. 

Hvis du ønsker at peppe din fest op med et element af maskulinitet uden at det bliver vulgært eller plat, skulle du prøve at hyre en mandlig poledancer til at give en opvisning. En poledance udført af en professionel mandlig stripper kan være en utroligt sensuel og erotisk pirrende oplevelse, uden at der på nogen måde er nogen som helst form for fysisk kontakt mellem mandestripperen og hans publikum. Den professionelle poledancer kender, ligesom mandestripperen, til alle de gode tricks i bogen, og formår at opretholde sit bjergtagende show samtidig med at han flirter med glimt i øjet og et frækt smil på læben. 

Klik ind på poledancer.dk og læs mere om, hvad du kan forvente, når du booker en mandlig poledancer til din fest.

Flere nyheder