Melatonin – køb i EU online

27 august 2020
Astrid Pedersen

Lider du under dårlig eller manglende søvn? Så kan du eventuelt prøve med melatonin.

Hvornår har jeg brug for melatonin?

Du kan have stor glæde af et melatonin tilskud hvis din søvn rytme er forstyrret eller din søvn er overfladisk og utilstrækkelig. Disse tilstande ses ofte i forbindelse med eksempelvis stress. Lider du af kronisk stress vil du have brug for rigeligt med sund søvn – men det kan godt være rigtig svært at få når krop og hjerne kører på pumperne.

Her kan et melatonin tilskud hjælpe dig med at skabe eller genskabe et sundt søvn mønster og med at nå de dybe søvn stadier. Den rigtige søvn er befordrende for at komme helskindet ud på den anden side af stress.

Forringet søvn kan også opstå som følge af en længere periode med skifteholds eller nat arbejde – eller hvis du har siddet vågen med eksamens læsning eller større opgaver lidt for mange nætter i streg. Og så er der selvfølgelig altid det berømte jetlag som er ansvarlig for mange søvnløse nætter hos det rejsende folk. Her kan et melatonin komme som sendt fra himlen. Og der skal ikke meget til før du atter sover igennem

Kan man købe melatonin inden for EU?

Det kan faktisk godt lade sig gøre at købe melatonin til eget brug inden for EU’s grænser. Og faktisk er det samtidig muligt at købe melatonin via en dansk hjemmeside ejet af en dansk forretning. Only-Approved er en dansk webshop som forhandler godkendt og testet melatonin fra producenten Scitec Nutrition.

Melatonin kosttilskud fra Scitec Nutrition indeholder under et milligram melatonin per pille, og lever derfor op til EU’s lovgivning inden for dette område. Du kan således sagtens købe og indtage Scitec Nutrition melatonin uden at skulle bekymre dig for om du bryder loven derved.

Du kan foretage dit melatonin køb i EU her.

Flere Nyheder