Professionelle Excel kurser – når kompetencerne skal strammes op

29 januar 2019
Astrid Pedersen
Professionelle Excel kurser - når kompetencerne skal strammes op

Microsoft Excel er blandt de mest anvendte – og samtidig mest alsidige – applikationer inden for såvel danske som internationale forretnings orienterede virksomheder. Programmets mange anvendelses muligheder gør, at det kan bruges til såvel bogholderi som til avanceret databehandling og database håndtering.

Microsoft Excel er andet og mere end et simpelt regneark – når først du mestrer de mange cool features og praktiske funktioner i Excel, kan du bruge det til snart sagt alt, hvad der har med tal, data statistik osv. at gøre. Du kan oprette og redigere dine egne, personlige regneark ud fra brugervenlige indbyggede skabeloner, og udføre avancerede beregninger heri ved hjælp af formularer.

Du kan oprette diagrammer og graferog anvende disse til at præsentere data på overskuelig og overbevisende vis. Du kan udarbejde prognoser og forecasts, som kan lette processen ved forretningsudvikling. Og kender du lidt til Visual Basic – også kendt som VBA – kan du optimere dit arbejdsflow og dine procedurer markant. Det kan, med andre ord, altid godt betale sig at lære mere om Excel – for eksempel ved et Excel kursus.

Find kurser i Excel hos 4D

4D tilbyder en bred vifte af Microsoft Excel kurser, som henvender sig til såvel nybegynderen som til den erfarne og viderekomne bruger af Excel. Kurserne, som tilbydes, rangerer i indhold og karakter fra de mere generelle (Excel grundlæggende, Excel udvidet, Excel avanceret) til de utroligt specifikke, for eksempel Excel VBA Programmering (grundlæggende og udvidet), Dashboards i Excel, Pivottabeller i Excel, Excel Diagrammer I og II, Excel Data Analyst (Academy), Excel og databaser, Excel og Kuber, Business Intelligence med Excel samt Dynamiske diagrammer i Excel.

De mest basale kurser udbydes tilmed på engelsk, skulle du have internationale medarbejdere i din stab. Og du kan selvfølgelig altid kontakte 4D med henblik på tilrettelæggelse af et skræddersyet forløb, som er tilpasset din virksomheds anvendelse af Microsoft Excel.

Flere Nyheder