Professionelt flyttefirma igennem 20 år

27 november 2018
Søren Black
image

Spar på armkræfterne og hyr et flyttefirma

Har du en gang oplevet en flytning fra femte sal, så ved du, hvor opslidende det kan være. Tunge papkasser ned af en masse trappetrin, kræver virkelig en god kondi. Og er du uheldig, så taber du måske kærestens yndlingsvase på gulvet, og parforholdet kan blive sat på en prøve. Sådan behøver det heldigvis ikke at være.

Når du hyrer et professionelt flyttefirma, får du din flytning klaret uden de store problemer. Du skal bare pakke de kasser, der skal flyttes, så kommer vores bomstærke flyttefolk og klarer resten. Alle ting bæres forsigtigt ud til flyttebilen, hvor de pakkes helt forsvarligt. Herefter tranporteres dine ting til dit nye hjem i en af vores professionelle flyttebiler. Til slut leverer vi dit flyttegods lige der, hvor det passer dig bedst. På denne måde kan du hurtigt komme i gang med at indrette dig på din nye bopæl. Det er denne service, du får hos Nordflyt Flytteforretning. En service vi er stolte af at kunne levere.

Mange produkter på hylderne

Hos Nordflyt Flytteforretning har vi rigtig mange produkter på hylderne. Vi tilbyder både flytning til private og erhvervsflytning. Derudover tilbyder vi også opbevaring af dine ting, mens du venter på at kunne rykke ind i din drømmebolig. Og du kan roligt overlade os dine ting, for vi opbevarer kun flyttegods i et sikkert opvarmet lokale, hvor videoovervågning sikrer dine ting imod ubudne gæster.

Flytter i hele Danmark

Nordflyt Flytteforretning tilbyder dig som privatperson eller erhvervsdrivende hele flyttepakken. Vi både flytter, opbevarer og rådgiver dig, så du kan få den flytning, der sidder lige i skabet. Uanset om du bor i en villa, i en lejlighed, eller det er din virksomhed, der har fået ny adresse, så gør vi os lige så umage, som hvis vi flyttede vores egne ting. Nordflyt Flytteforretning har adresse i Frederiksværk i Nordsjælland. Herfra kører vi i en moderne vognpark ud og flytter i hele Danmark. Vi har over 20 års erfaring i branchen, så du kan trygt overlade dine ejendele til vores dygtige flyttefolk.

Flere Nyheder