Renovering af badeværelse kræver en del planlægning

07 september 2020
Anders Lundtang Hansen

Et badeværelse er lidt en pudsig størrelse, for på en og samme tid er det i dette lokale, at man laver de ting, som ikke skal ses af andre, om det er uartigt, tabu eller noget helt tredje.

Ofte vil man også gerne hurtigst muligt ud igen, om det er ens eget badeværelse, eller man låner nogle andres; for det er jo et privat sted for familien – men der kan også hurtigt komme til at lugte og være indelukket.

Dog kan mange af os ikke undvære de rutiner, der følger med at skulle starte og slutte dagen, hvor det ville være helt atypisk, hvis man ikke fulgte de rytmer.

De færreste af os kan huske, hvad vi lavede i morges på badeværelset, fordi vi ofte laver det samme, men vi ville kunne huske det, hvis vi sprang ritualet over, fordi man havde travlt.

Koordiner renovering af badeværelset

Et konkret eksempel kunne i denne sammenhæng være, at man vil lave badeværelse renovering i Rebild, hvor man bor, og det kommer jo alle til gavn under samme tag samt gæster i den forbindelse.

Vi samles mest i de andre rum, hvor vi sidder sammen i stuen, eller man befinder sig på ens eget værelse, hvor man har sit helle, kan trække sig tilbage og være omgivet af ens egne ting – og sove.

Eller man arbejder måske på hjemmekontoret, hvor man tilbringer mange timer med at arbejde.

Men PLUDSELIG kalder naturen jo, og man vil ikke bogstaveligt talt ud i naturen, så man løber mod badeværelset – men her er man ved at installere et nyt toilet, som derfor ikke kan bruges.

Hvilket alarm!

Derfor kræver sådan en renovering af badeværelset, at man for eksempel kender nogle, hvor man kan låne deres badeværelse tæt på til flere gøremål. Det kan blive invaderede, men kender man folk godt nok, giver de nok accept.

Ellers skal man måske hyre nogle folk til at lave den renovering, mens man tager på ferie eller lignende.

Flere Nyheder