Sensuelt strip show med mandlig stripper

26 juli 2017
Astrid Pedersen
Sensuelt strip show med mandlig stripper

Strip tease og poledance er discipliner, som traditionelt har været forbundet med kvindelige udøvere. Men i takt med, at begge har bevæget sig væk fra skumle klubber og lumrer strip barer og ud i den legitime verden som fitness og danse stilarter, har mændene fået øjnene op for de mange muligheder, der ligger i at træne den unikke kombination af dans, styrketræning og erotik – og kvinderne har fået øjnene op for de mandlige strippere, der vælger den fysisk udfordrende poledance som deres udtryks form!

En mandlig stripper er mere end blot en mand, der smider tøjet. Kvinder har en tendens til at være en anelse mere kræsne end mænd, hvad lige netop det angår. Det er sjældent tilstrækkeligt blot at stimulere en kvinde visuelt, for at få varmen op i kinderne på hende. En mandlig stripper skal beherske flirten til perfektion og indgå i en form for rollespil, hvor kvinden er den feterede og forkælede part, samtidig med at manden beholder sin position som den fysisk og styrke mæssigt overlegne. Dette magtspil virker enormt frækt og pirrende, og den erfarne mandlige stripper formår at levere varen med et humoristisk glimt i øjet og et smittende smil om læben.

Et mandestrip show kan indeholde både lap dance, pole dance, leg med diverse rekvisitter så som for eksempel sex legetøj, blindfolds (så den vordende brud kan få en sanselig lap dance med bind for øjnene), eller de i lokalet forhånden værende møbler. Showet kan inkludere features som Full Monty strip (hvor alle beklædningsgenstande, inklusive boxer shorts, skal falde), body tequila (hvor tequila, citron og salt nydes af den mandlige strippers afklædte legeme) eller nøgen-sushi (se foregående parentes).

Det vigtigste er, at alle fest deltagere har en morsom og mindeværdig aften, uanset om der er tale om en polterabend, en single fest, eller en rund fødselsdag.

Flere nyheder