Slidstærke covers til Samsung Galaxy S9

27 juni 2018
Marie Pedersen
Slidstærke covers til Samsung Galaxy S9

Når du anskaffer dig en Samsung Galaxy S9 bør du være opmærksom på den risiko der er forbundet med f.eks. tab af telefonen. De færreste smartphones kan holde til at blive tabt, og når de bliver brugt dagligt, kan det ikke udelukkes at de får små ridser og skrammer. Du kan dog selv gøre en indsats for at passe på din telefon, ved f.eks. at anvende et cover eller et etui. Netop med en Samsung Galaxy S9, hvor den stilfulde infinity-skærm næsten går i et med telefonens kant, er det vigtigt at tænke over at beskytte sin telefon.

Hos Lux-Case.dk finder du et stort sortiment bestående af netop covers og etuier til din Samsung Galaxy S9. Udvalget byder på et væld af forskellige valgmuligheder, og alle covers hos Lux-Case.dk er billige og af god kvalitet. Et cover eller etui tjener flere formål end blot at beskytte din telefon. Vælger du f.eks. et læderetui med plads til diverse hævekort, gavekort e.l., har du både telefon og pung samlet ét sted. Derudover er et læderetui både stilet og behageligt at holde om.

Foretrækker du covers frem for etuier, har du mulighed for at vælge netop den type cover, der passer til dine ønsker og behov. Hvis du lever en aktiv livsstil og f.eks. dyrker sport eller bare gerne vil sikre dig, at din telefon er ekstra godt beskyttet mod ridser eller slitage, er coveret Armor Guard måske noget for dig. Dette er et robust cover fremstillet i TPU, der er en plastikblanding hvis kvaliteter egner sig ekstremt godt til fremstilling af mobilcovers. Dette TPU cover er utroligt slidstærkt og modstandsdygtigt og beskytter tilmed telefonen mod indtrængen af skidt, støv og snavs.

Er du mere til et lidt mere simpelt cover, finder du et væld af øvrige covers i forskellige farver og materialer. Et cover kan nemlig tjene flere formål end blot at beskytte din telefon mod slag og ridser. For nogle er det en fornøjelse at have flere forskellige covers at vælge imellem. Hos Lux-Case.dk kan du udvælge din helt egen samling af covers, og de mange forskellige farver, mønstre og motiver gør det hele lidt sjovere. Når det gælder materialer, er det op til dig om du er mest til slidstærke TPU-covers eller bløde, men praktiske silikone covers, finder du hos Lux-Case.dk garanteret et cover der passer til dig, således at du undgår at din telefon går i stykker hvis uheldet skulle være ude og den blev tabt på gulvet eller jorden.

Læs mere om covers til Samsung Galaxy S9 her https://lux-case.dk/samsung-galaxy-s9-covers.html.

Flere nyheder