Træn din hud flottere med ansigtsyoga

11 februar 2021
Anne-Mette Hansen

Der er mange måder, hvorpå man kan få en flottere hud. Det kan være gennem diverse cremer og ansigtsbehandlinger. Men noget helt nyt på banen er ansigtsyoga! Yoga til ansigtet? Ja, du hørte korrekt. 

Men hvad er ansigtsyoga? Kan du gøre det selv? Hvad kræver det? Læs med i denne guide, og find ud af meget mere om yoga til ansigtet.

Hvad er ansigtsyoga?

Ansigtsyoga går ud på at opstramme huden i ansigtet. Dog helt uden brug af kniv eller nogen form for kemi. Det er med andre ord en naturlig ansigtsbehandling. Du bruger dit ansigt og dine hænder til at udføre en form for muskeltræning, der opstrammer din hud. Gennem et træningsprogram, hvor du kun skal bruge ca. 10 min om dagen, vil du faktisk kunne se resultater efter allerede 4 uger.

Det skader ikke din hud, det er faktisk sundt for dig. 

Sådan gør du

Online kan du finde flere træningsprogrammer til ansigtsyoga, som forklarer de forskellige øvelser og træningsmetoder til ansigtet, som du kan bruge. Du kan blandt andet se mere på denne hjemmeside: https://www.ansigtsyoga.info

Det får du ud af det 

Hvad får du ud af ansigtsyoga? Kan det overhovedet betale sig?

For det første skal du ikke bruge lang tid på det. Og det koster dig heller ikke nogle penge, i modsætningen til dyre ansigtsplejeprodukter og behandlinger. 

Det du får ud af træningen, er:

– En opstrammet hud med færre rynker. Med træning af ansigtsmusklerne vil muskelmasse indefra fylde ud, hvor rynkerne ellers ville være. 

– Hjælp til at afgive affaldsstoffer, fremme kollagenproduktionen og dræne lymferne. En del af ansigtsyogaen er en form for massageteknik, der fremmer alle disse ting.

– Fast hud – ansigtsyogaen kan beskrives som en lækker massage, der fremmer din blodgennemstrømning, hvilket sætter gang i opbyggelsen af kollagen. 

Alt i alt er der mange fordele ved at bruge 10 min. på ansigtsyoga hver dag!

Flere Nyheder