Tre anderledes rejseoplevelser i London

19 september 2021
Emilie Jacobsen

Selvom du har været i London mange gange, kan byen bare altid klare et besøg mere. Der vil altid være noget, som du ikke har set eller oplevet i den store by. Her kommer vi ind på tre anderledes oplevelser, du kan få i byen. 

1. Tag ind og se Chelsea FC spille 

Hvis du gerne vil have en anderledes oplevelse i London, hvor du samtidig møder masser af lokale, er det en god ide, at du tager ind og ser Chelsea FC spille. Der kan du mærke stemningen på stadion, og du bliver helt sikkert gode venner med din britiske sidemand, når holdet scorer. Det er med til at give nogle anderledes og sjove oplevelser. 

Hvis du gerne vil ind og se holdet, er det oplagt for dig, at du tager en en fodboldrejse med fodboldpakker.dk. I det tilfælde er der nemlig sørget for det hele for dig. Det er både fly, hotel, billet til kampen, adgang til en VIP lounge, brochure med seværdigheder og meget mere. Læs mere på https://www.fodboldpakker.dk/fodboldrejser/chelsea-fc/ 

2. Besøg Prins Charles Cinema

En anden meget anderledes oplevelse for dig er at tage i Prins Charles Cinema, hvor de viser musicalfilm. Det er måske ikke så anderledes, men det specielle er, at du skal komme udklædt som en af karaktererne fra filmen – og at det forventes, at du synger med på alle sangene. Her ryger du over i en helt anden boldgade i forhold til fodboldkampen, men du kan være sikker på, at du stadig kommer din sidemand ved. 

3. Drik afternoon tea

Har du også brug for at slappe lidt af på rejsen, kan en anderledes oplevelse være, at du drikker afternoon tea. Det findes der mange specielle steder, hvor du kan gøre. Et af de steder er for eksempel Barbican Centers vinterhave, hvor du kan nyde teen mellem tusindvis af tropiske planter.  

Flere Nyheder