Vælg den rette varmepumpe til dit hus

10 juli 2021
Astrid Pedersen

Når du står for at skulle vælge den varmepumpe som skal varme dit hus op igennem de næste mange år er det vigtigt at du vælger den rigtige type. Der findes grundlæggende to forskellige slags varmepumpe: Luft til luft varmepumpen og luft til vand varmepumpen.

Hvis du fortrinsvis varmer boligen op ved hjælp af et fyr, som opvarmer både brugsvand og cirkulations vand, er det en luft til vand varmepumpe du skal have fat på. En luft til vand varmepumpe vil sagtens kunne fungere som erstatning for dit gamle olie, pille eller gas fyr.

En moderne luft til vand varmepumpe er tilmed langt mere energi effektiv end et udtjent fyr. Det betyder at varmepumpen udnytter den tilførte energi på mere effektiv vis hvilket har positive følger for såvel miljø og klima som for din pengepung. Du vil kunne regne med at barbere op til 70% af dine samlede udgifter til opvarmning af dit hus hvis du skrotter fyret til fordel for en luft til vand varmepumpe.

Samtidig er en luft til vand varmepumpe en del mere driftsikker end et fyr og skal ikke konstant renses, repareres eller have skiftet brændstof. Og så kan du glæde dig over at have valgt den grønneste opvarmnings løsning der findes på markedet anno 2021.

Luft til luft varmepumpen – den perfekte erstatning for dine elektriske radiatorer

Hvis du der imod varmer boligen op med dyre og ineffektive elradiatorer vil du have stor fordel af at skifte disse ud med luft til luft varmepumper.

En luft til luft varmepumpe varmer rummet op på langt mere effektiv og hensigtsmæssig vis end et elektrisk varmeapparat. Og du vil tilmed kunne slippe for at skulle lufte nær så meget ud som du plejer idet din luft til luft varmepumpe renser luften gennem effektive filtre.

Find den rette varmepumpe på billigventilation.dk

Flere Nyheder